nieuwe info vooraf ! kijken en kiezen

Beste bezoeker van onze site.

Hier onder vindt u het grootste deel van m'n schilderijen en andere creaties uit de voorbije jaren.  Alle werken staan er netjes in verschillende rubrieken.  Doorheen de voorbije jaren hebben we een hele reeks tentoonstellingen achter de rug.  Vanaf 2o19 werden bijna al onze exposities geannuleerd. In de nabije toekomst voorzien wij er momenteel geen nieuwe te organiseren.

Al mijn werken worden vanaf 2023 aangeboden tegen milde thuisprijzen die je op deze site terugvindt. Op deze thuisprijzen kan je zelf nog een mindering van 25% berekenen.  Van de uiteindelijke prijs schenken wij vervolgens 30%  aan het "Kinderkankerfonds UZ Gent" en  "Kom op tegen kanker".  

Op deze site kan je rustig alles ontdekken.  Wens je meer info of wil je enkele werken in het echt zien, noteer het nummer vóór het werk en stuur ons liefst een email of bel ons op om een afspraak te maken.  Alles verloopt volledig vrijblijvend.  Werken met een "V" zijn niet meer beschikbaar.

We sturen geen werken op.  Ze worden bij ons thuis opgehaald.

Tel. 057/446721    -  Email:  frie.hardeman@telenet.be

                                             jef.hoornaert@telenet.be


PS. Zie ook onze vitrine22 in de Menenstraat 22 te Ieper (tussen de Markt en de Menenpoort) waar we ongeveer om de 3 maand een vernieuwing van werken aanbrengen.

 Groeten

Frie Hardeman & Jef Hoornaert